[Announcement] Awesome!!! This blog has officially moved to a new, fresh and waaaaaaaay cooler-looking website ;) Got questions? Email me.

June 24, 2007

UNITEN!!! Here I come...

Salamz...fuh! Lma gak tak post dlm blog nih...al-maklumlah kat umah aku line tpon pun x der lagi..so,kalu nak on9 pun kena mlalui hp 3G my dad yg di connect ke laptop,tp agak slow la connection dier...So,how's our batch...??smua sihat kan..???sunyi la coz rmai dah msuk blaja terutamanya yg dah gi INTEC...Setelah melalui seminggu orientasi..maka hari ni korang kat INTEC start kelas kan....kalu x silap arabic and computer...Slamat blaja la di ucapkan!!

Oh..psl camp kat BAGAN LALANG pd 18-20june baru nih...mmg bez la...Mel,mane gambornyer???aku nak letak dlm blog aku nih....memang kat kem nih la aku tau yg kengkawan aku mmg hebat dlm bab msk,menghidupkan api,psg khemah..huhuhu..tapi x meriah sgt la coz x rmai sgt..nnti kiter wat perkhemahan batch ek??(heheh...biler tuh...nnti semua bwk anak bini...kalu bley bwk cucu skali....gurau jer...) overally,mmg seronok la...mandi laut,masak,gi melawat kandang kuda, amek wudhu' dlm sinki,tangkap mr.crab,bakar ikan,de yang terjatuh dlm perangkap(lubang besar yg di korek) "wa kenna BEB!!!"..hehehe...byk tul kenangan teindah..thanks kat abang AMIN f6 thn lepas coz byk hulurkan bantuan and makanan...hehehe...GUD LUCK IN ur FUTURE!!!
Yang gi kem nih ader 12 org jer...
azpar
omar mokhtar
shamel
duan razi
hicham
baihaqi
bon
ayie
azhar
din paiman
fawaz
dan aku..smoga ukhwah berkekalan...!!!
untuk gambar2 dan laporan sila lawat blog syamel di - http://www.biriareks.blogspot.com/

Aku kat CC nih and masa aku dah nak expired...SO, juz nak inform korang yg aku punyer foundation kat UNITEN bkn kat INTEC,slama 1 thn..(sedey la x bley join korang kt INTEC) ...ntah x tau la nape bank negara tukar ke situ..dorang ckp kat situ lagi elok untuk course Engin and IT sebab facilities and lecturers dier....
Aku daftar msuk UNITEN nih 30June nih...
Wish me gud luck...!!

Kay,kpd SEMUA....gud luck in ur future...smoga berjya fiddunia walakhirah..
Smoga Ukhwah fillah kekal abdan abada....!!!

1 comment:

shamel said...

weit amik ar gmbar kat blog aku tu
xleh save as ke?
xpn len kali kalo ko grak g cc
ko bawak pendrive
pastu msj aku
insyaallah kalo time tu enset kat tgn n aku tgah free
kmpem aku ksi kot ym
jgn riso da

_shamel_