[Announcement] Awesome!!! This blog has officially moved to a new, fresh and waaaaaaaay cooler-looking website ;) Got questions? Email me.

February 19, 2012

NOW IS THE 'REAL' CHANGE!


Flash-back moment:

- I did not have a post for 2011
- My last post was on the 12th of August 2010
- My last post was about a "BIG" CHANGE that should have come SOON at that time
- The plan for the CHANGE was to become an active blogger after being inspired by a friend
- However, unfortunately, the plan was not executed.

In Islam, we believe that "we create and lay out our plans, but God also has His own plans, and He has better plans for us".

My apology for delaying the "COMING SOON" part.

My dad commented before on the previous post :D :
"janganlah hangat-hangat tahi ayam, genggam bara api sampai jadi arang, menyeluk pekasam sampai ke pangkal lengan"

So, now it is going to be "REAL" - NO more DELAYS.

Come and visit my new, fresh and waaaaaaaay cooler-looking website HERE (you really need to CLICK the link to know what is the connection between this post and the three peas in a pod picture from Toy Story 3 above). The posts on the new website will be a mixed of blog posts, videos, photos and audios which will focus on three main categories.

Got questions? Email me at me@ammarfaris.com.

Thanks guys for all your patience.

3 comments:

Muaz Faris said...

sblm ade komen kat sini, dah tulis panjang.. tetiba internet connection prob..

so.. tulis balik, tapi ringkas je kot..

wah.. ni blog baru, chaiyoo la. NI guna wp hosting ke??

btw, nak bagitau gak., Muaz baru bergerak ke wp hosting sndri..yg dulunye just gune blogspot

boleh tgk Muaz Faris

Ammar Faris said...

salam muaz,

boleh lak macam tuh...

domain ammarfaris.com dah lama ade, cuba tak gunakan untuk blogging sgt..mostly just testing2 website punyer project and to store files online.....

tak host dengan wp... host dengan http://www.inmotionhosting.com/ ... tapi guna wordpress lah as the content management system (CMS)

Dah nak dekat dua tahun sebenarnye hosting dengan dorang...

Sekarang baru rasa semangat balik...

Oh, dah tengok muaz punyer, cool gak lah... berapa bayar tuk host dengan wp? siap buat pertandingan untuk commentar terbanyak ek...

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)