[Announcement] Awesome!!! This blog has officially moved to a new, fresh and waaaaaaaay cooler-looking website ;) Got questions? Email me.

December 7, 2008

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA - Mari BERKORBAN!


Assalamualaikum semua,

Sudah lama saya tidak menukilkan apa2 di blog ini...
Mood blogging macam graf sin and cos yg turun naik. Bagai roda yang kejap berada di atas dan kejap berada dibawah. Umpama yoyo yg turun ke bawah di sebabkan daya graviti dan kembali ditarik balik oleh tuan empunya yoyo tersebut.

Namun, sebab hari raya aidiladha begitu hampir menjelang di Malaysia dan tidak lah begitu lama akan tiba di US nih (walaupun berjam2 lagi), maka semangat untuk tulis post ucapan hari raya ini membakar. Tapi mungkin x panjang mana pun sebab nak study tuk finals lepas nih (dari semalam lagi nak study sebenarnye...tapi almaklumlah...)

Hari ini dekat US hari ahad lagi...kat malaysia dah hari isnin..and solat sunna hari raya beberapa jam je lagi kan...

Maka hereby, nak diucapkan "SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA"
atau ucapan dlm style arab : "KULLU SANNAH WAANTUM BITHOYYIBEEN"

And macam biasalah...and lebih2 lagi sebab hari raya jatuh hari isnin...
Maka terpaksa lah skip lecture REVIEW tuk gi solat hari raya yg akan diadakan dua time(untuk mengelakkan kesesakan) pukul 8.30 a.m dan 9.30 a.m bertempat di MOSQUE & ISLAMIC CENTER.

and terpaksalah 'menyembelih' buku2 dengan pena,
bertemankan lectures and discussions,
dan yg paling menyedihkan berpakaian kerisauan final exams
yg akan menjelang tidak lama lagi....

HOWEVER, IT WILL BE A GOOD EXPERIENCE, I BELIEVE...

Setakat itu sahajalah...
ONCE AGAIN , SELAMAT HARI RAYA...
MARI BERKORBAN KE ARAH KEBAIKAN!!!

5 comments:

muaz said...

akhirnya tulis balik blog kan.. tapi kata nak wat video conference, tak jadik eh? takpe, lain kali.. now fokus for da final exam.. hehe

myss said...

eh ingat kan dah abes exam da cuti yang dok rajen2 update blog ni.hehe rupanya ade lagi exam.
eh gi study nuu.
nway cam plik sbb blog dlm bm (siap wat gaya puisi2 plak tu).hehe.bukan slalu wat dlm bi ke?hihi.

kla njoy ur raya n ur studies.hm..study smart, pray hard la.wat elok2 k.gudluck from sis~!

dan said...

gudluck 4 exam. salam aidil adha.

slmt kembali ke texas~ :)

c's radin said...

salam eid.. kullu a3m wa nta bikheir..

lme x dtg singgah sini.. turut bz.. all da best..

=)

ps jap.. prob, verification emel dri web batch xdpt.. cmne ek?

Ammar Faris said...

muaz & myss ,
hehe... lama comment nih tapi baru nk reply skang...bkn nk reply pun... nk ckp selamat maju jaya!!! haha..

dan,
biler nk fly?? ak nk gi lawat ko kat UK...

cs radin,
laman web tuh dh expired..ak dlm proses wat balik...tgk lah camner..